Folkeregisteret og ny adresse

Meld flytting til Folkeregisteret ved å bruke vår adresseendringstjeneste. Alle som bruker vår flyttemelding, mottar skjema til Folkeregisteret og Posten. Husk å sende inn skjema som du mottar når du har meldt flytting her. Har du fortsatt spørsmål om Folkeregisteret og Posten i forbindelse med ny adresse, har vi samlet litt info under.

Folkeregistere og nyttig informasjon:

Det er ikke nok å melde flytting til kun Folkeregisteret hvis du egentlig ønsker å motta din post på din nye adresse.

Når du først har meldt din flytting til Folkeregisteret, så er faktisk kun Folkeregisteret som har din nye adresseinformasjon. Det er derimot noe som benytter Folkeregisteret til å finne din nye adresseinformasjon. Det gjelder blant annet alle banker og offentlige etater som NAV, Skattekontoret, Lånekassen og Forsvaret. Alle kontaktene dine, kundeforhold og medlemsskaper utenfor dette på ha en flyttemelding ifra deg

Har du flyttet og trenger å oppdatere Folkeregisteret og Posten?

Husk å sende flyttemelding til dine leverandører, og til Folkeregisteret og Posten. Du kan enkelt melde flytting ved hjelp av Bytte-Adresse sin adresseendringstjeneste her .

Husk at du er pliktig å melde adresseendring senest 8 dager etter flyttedato. Meld adresseendring og motta skjema til Folkeregisteret og Posten.

Card image cap
Flyttemelding og flyttetips på 1-2-3

Det er mange ting å huske på når du skal flytte. Vi har samlet inn mange nyttige tips. Start planleggingen allerede i dag, og husk å melde flytting til Folkeregisteret og Posten allerede i dag.

Les mer
Card image cap
Adresseendring og Posten

Når du skal flytte er det viktig å sende flyttemelding til dine leverandører. Bytte Adresse har samlet alle de viktigste leverandørene innen blant annet strøm, mobil, bredbånd og avis. Les mer om vår adresseendringstjeneste her.

Les mer
Card image cap
Folkeregisteret og ny adresse

Folkeregisteret er et offentlig personregister over alle personer i Norge. Husk at du må melde flytting senest 8 dager etter flyttedato. Les mer her om hvordan du melder adresseendring.

Les mer

Ofte stilte spørsmål. F.A.Q

Dessverre er det ingen automatikk i det å melde en komplett adresseendring når du skal endre adresse.
Vi opplever en del misforståelser i forhold til dette og har samlet de vanligste.

Det holder ikke å kun melde adresseendring til Folkeregisteret

Det er i hovedsak banker og offentlige etater som benytter seg av Folkeregisteret for å finne din adresseinformasjon. Alle andre som adresserer post til deg må få en flyttemelding direkte.

Det holder ikke å kun melde adresseendring til Posten Norge

Det er viktig at Posten Norge også får beskjed om din nye adresse, men de kan ikke alene sørge for at all din post blir sendt til din nye adresse. De kan omadressere posten din, men det er kun i en periode.

Når posten din blir omadressert er de som adresserer posten uvitende om dette.

Når du bestiller omadressering av post fra Posten blir posten din automatisk sendt videre til din riktige adresse, men de som faktisk adresserer den vet ingenting om at dette skjer. Det er først når omadresseringsperioden er over og posten blir sendt i retur at de får vite at du har endret adresse.

Hvor kan jeg omadressere posten?

Vær derfor tidlig ute å si i fra til alle dine kontakter, kundeforhold og medlemskap om din nye adresse ved å sende dem en flyttemelding.

Klar? Motta nyhetsbrev fra oss

Vi hjelper deg så raskt som mulig og svarer deg innen kort tid.